Stil dhe Imazh

15 trende piercing të kësaj vere

Nga: Pikkom

Data 24-04-2017

Nëse nuk jeni të sigurta për shpimin e radhës së veshëve bëni mirë të dini më parë se cilat janë mundësitë që mund të provoni. Që të vogla shpojmë veshët në mënyrë tradicionale në të njejtin vend dhe me shumë mundësi me gurët e vegjël të shndritshëm. Por mundësitë janë të pafundme për të eksperimentuar. Ne kemi përmbledhur për ju idetë e pirseve të veshëve më interesante në qarkullim. Madje mund t’i kombinoni sipas shijeve tuaja dhe personalitetit. Sigurohuni që të gjeni studion e duhur në Tiranë për t’i realizuar. Sa për idenë, kemi menduar për ju!

Lob i dyfishtë

double ear piercing

Daith

daith

Conch

the conch

Snug

the snug final

Scapha

scapha piercing

Rook

the rook

Auricle

auricle piercing

Tragus

tragus

Anti Tragus

anti tragus

Cartilage

cartilage

Lob i katërfishtë

quadruple lobe

Helix i përparmë

19dc4c6dd2236dda3e42e13882bf228a

Helix i dyfishtë i mbrapmë dhe Helix i trefishtë i përparmë

double helix triple forward helix

Helix i dyfishtë i përparmë

double forward helix

Pak nga të gjitha

pak mga te gjitha

Burimi: www.buzzfeed.com