Përditë

Të fundit

thumb image

Daltonizmi

Pikkom

thumb image

11 materiale që dizenjuesit duhet t’i shohin

Pikkom

Andrew Dent, zëvendës president i librarisë dhe materialeve kërkimore në Material ConneXion, është fiks si një somelier. Duke qenë në krye të librarisë më të madhe të materialeve në botë, është i detyruar të dëgjojë kërkesat e klientëve të tij, të cilët qëllojnë të jenë Armani, Chrysler, Calvin Klein, Hermann Miller, Disney, Nike, Toyota dhe […]