Përditë

Të fundit

thumb image

Instagram po e kthen shëndetin mendor në prioritet

Pikkom

Përafërsisht, një në pesë të rritur në Shtetet e Bashkuara përjeton çrregullime të shëndetit mendor çdo vit. E megjithatë, diskutimi mbi çrregullimet e shëndetit mendor përbën tabu, duke e bërë të vështirë të flitet hapur për të. Fatmirësisht, gjithnjë e më shumë platforma mediatike sociale po thyejnë akujt duke e kthyer shëndetin mendor në një […]

thumb image

Zbuloni si themeluesi i Zara-s u bё njeriu mё i pasur nё botё pёr dy ditё

Pikkom

Shumё nga ju blini te Zara por pa e ditur se diku nё Spanjё ёshtё njё gjysh 80-vjeçar qё ende kujdeset pёr t’ju ofruar atё qё kёrkoni   Amancio Ortega dha dorёheqjen si drejtor ekzekutiv i “Zara” pesё vite mё parё. Por ai nuk hoqi dorё nga puna. Edhe kur rritja e kompanisё e bёri […]

thumb image

11 nga produktet e dizenjuara më mirë të vitit 2016

Pikkom

Të dizenjuara për të shkëlqyer, këto produkte nuk janë thjesht të bukura, por gjithashtu i shërbejnë qëllimit për të cilin janë krijuar më së miri. Në vijim gjeni 11 produkte, të cilat karakterizohen nga pamjet dhe funksionalitetet më të dobishme. Hammerhead One E krijuar për t’u montuar në timonin e biçikletës, pajisja Hammerhead One e […]

thumb image

20 telefonat celularë më të mirë në qarkullim për blerjet e këtij fundviti

Pikkom

Së fundmi Google ka renditur telefonat më të mirë në bazë të funksionaliteteve që ofrojnë dhe më në fund mund t’i themi mirupafshim Nexus-it. LG renditet me një hyrje të re dhe One Plus ka bërë një lajmërim të pazakontë në fillim të këtij muaji. Në vijim do të gjeni renditjen e telefonave më të […]