Përditë

Të fundit

thumb image

Testi i Leopold Szondit, që do t’ju tregojë gjithçka që nuk dini për ndërgjegjen tuaj

Pikkom

Testi u krijua në shekullin e 20-të nga psikiatri hungarez Leopold Szondi. Qëllimi ishte të njiheshin impulset më të ndrydhura dhe të thella të njeriut në bazë të “simpatisë” ndaj fotove specifike të njerëzve që vuajnë nga çrregullime të personalitetit. Testi bazohet në idenë e përgjithshme, që karakteristikat, të cilat na krijojnë ndjesi të këqija […]