Të fundit

...

BUZZ

Netflix publikon trailerin e dokumentarit ‘Britney Vs Spears’: ‘Sekretet dhe heshtja do të marrin fund’

Eshtë publikuar së fundmi traileri i parë i plotë i Britney vs Spears, një dokumentar në Netflix, nga Erin Lee Carr, që do të eksplorojë…

...

BUZZ

Në mes të koncertit, Harry Styles fillon e jep këshilla lidhjesh, që ndoshta ju hyjnë në punë!

Kujt mund t’ia besoni problemet e dashurisë, më mirë se sa Harry Styles? Më 22 shtator, gjatë ndalesës së tij “Love on Tour” në Saint Paul,…

...

Shëndet

Shqipëri, ekspertët: Rimëkëmbja ekonomike varet nga vaksinimi

Në Shqipëri autoritetet zyrtare dhe ekspertët po e shohin rimëkëmbjen e ekonomisë, që ka marrë goditje nga Pandemia e Covid 19, të lidhur ngusht me…

...

Përditë

Jeni të Varur nga Telefoni juaj Celular? – Zbulojeni Këtu

Telefonat celularë kanë aftësinë që të nxisin sjellje të rrezikshme dhe varësi tek njeriu. Varësia ndaj telefonit është shumë e ngjashme me atë të bixhozit…

Sponsorizuar

Agroweb

 

Frakton