Përditë

7 arsye pse humori është çelësi për të mbajtur të gjallë shkëndijën në marrëdhënien tuaj

Nga: Pikkom

Data 22-07-2021

Nëse do të mendonit për tiparet që mund të kërkoni në një partner të mundshëm romantik, një “sens i mirë i humorit” ndoshta do të përfundonte lart në listën tuaj. Evolucioni u sigurua që aftësia për t’u përfshirë në një batutë zbavitëse është një nga cilësitë më tërheqëse tek njerëzit. Për të gjithë historinë tonë, burrat janë përpjekur të sharmojnë zonjat me humorin e tyre, dhe ato qesharaket gjithmonë kanë pasur sukses.

1. Humori e bën një fillestar të shkëlqyeshëm për një romancë.

2. Humori zbut ndryshimet tuaja.

3. Humori na lejon të punojmë më lehtë përmes konflikteve.

4. Humori ju afron së bashku.

5. Humori ju ndihmon të kaloni periudha të vështira.

6. Humori i bën marrëdhëniet përgjithësisht më të lumtura.

7. Humori e ndihmon çiftin të qëndrojë së bashku.

Burimi:

https://kryefjala.com/stil-dhe-jete/7-arsye-pse-humori-eshte-celesi-per-te-mbajtur-te-gjalle-shkendijen-ne-marredhenien-tuaj/