Stil dhe Imazh

9 gjëra që duhet të dini për dhuratën aromatike këtë fundvit

Nga: Pikkom

Data 22-12-2016

A ju shkojnë ndërmend keqkuptimet më të zakonshme në lidhje me aromat?

Madje dhe etiketimet duken konfuzuese. Shumë mendojnë që kolonjat janë për meshkuj dhe parfumet për femra, por këto terma i referohen përqëndrimit të vajrave aromatikë në përbërje. Për këtë arsye, janë të pavarura nga gjinia. 

Por, ky nuk është keqkuptimi i vetëm. Në vijm do të gjeni të gjitha keqinterpretimet e mundshme dhe shpjegimet përkatëse.

Lexoni më tepër për aromë më të mirë.

aroma-gjate-dites parfum-1-recovered parfum-i-shtrenjte parfum-ku-mbahet parfumi-ferkimi-i-kyceve parfumi-i-rende-apo-jo parfumi-ne-ajer1 parfumi-sipas-gjinive sa-me-i-rende-aq-me-mire

Burimi: www.thisisinsider.com