Përqark

Aktorja e ‘Shtëpiake të Dëshpëruara’ humbet dashurinë e parë dhe më jetëgjatën

Nga: Pikkom

Data 27-09-2021

Marcia Cross, ose siç të gjithë e njohin, kokëkuqja e “Shtëpiake të Dëshpëruara” e versionit original të filmit, ka humbur babain. Marcia postoi një foto me të dhe shkruan se ka humbur sot dashurinë e parë të jetës dhe atë më jetëgjatën.

Marcia ndan gjithmonë momente nga jeta e saj. Edhe në ditët e lumtura, edhe në ato më të vështirat kur u përballë me sëmundjen, operacionet dhe rënien e flokëve.

Babai ka qenë gjithashu pjesë e postimeve të herëpashershme të saj.

Burimi: https://tiranapost.al/showbiz/aktorja-e-shtepiake-te-deshperuara-humbet-dashurine-e-pare-dhe-me-jetegj-i504211