Përditë

Të fundit

thumb image

Disleksia

Pikkom

thumb image

Veganizmi

Pikkom

thumb image

Historia e suksesshme e themeluesit të Nike

Pikkom

Jo shumë larg nga Portland, në Oregon, në 1,4 kilometra katrorë do të gjeni katedralen e sportit dhe kështjellën e kapitalizmit. Aty ndodhet shtëpia e Nike, kompania më e madhe e prodhimit të këpucëve dhe veshjeve sportive me shitje që arritën në 30 miliardë dollarë vetëm vitin e kaluar. Gjithçka nisi 51 vite më parë, […]