Përditë

Të fundit

thumb image

Daltonizmi

Pikkom

thumb image

11 materiale që dizenjuesit duhet t’i shohin

Pikkom

Andrew Dent, zëvendës president i librarisë dhe materialeve kërkimore në Material ConneXion, është fiks si një somelier. Duke qenë në krye të librarisë më të madhe të materialeve në botë, është i detyruar të dëgjojë kërkesat e klientëve të tij, të cilët qëllojnë të jenë Armani, Chrysler, Calvin Klein, Hermann Miller, Disney, Nike, Toyota dhe […]

thumb image

Risitë teknologjike që priten në 2017

Pikkom

Tashmë është një traditë që çdo vit, risitë teknologjike prezantohen në CES – Consumer Technology Association. Kishte shumë risi, por shumë prej tyre, as që i kemi menduar ndonjëherë. Ja ku po ju prezantojmë me disa nga promovimet në CES 2017. Televizorë që zhduken Televizorët kanë gjithmonë një numër të madh shitjesh në CES dhe […]

thumb image

Bëjeni jetën më të lehtë me këto 6 pajisje

Pikkom

Ky do të jetë një vit fantastik për pajisjet elektronike. Inteligjenca artificiale nëpërmjet zërit, karikimi përmes wireless-it dhe mbajtja e shënimeve në mënyrë dixhitale janë vetëm pak nga risitë që do të vijnë. Por më shumë se gjithçka, përfitimi kryesor i këtij viti është se jeta do të na bëhet pak më e lehtë. Nuk […]

thumb image

Fjalëkalimet më të famshme të vitit 2016 vazhdojnë të jenë po aq të dobët sa më parë

Pikkom

Janë zbuluar fjalëkalimet më të famshme të vitit 2016 dhe si gjithmonë lista tregon sa të shkujdesur janë përdoruesit e internetit ndaj sigurisë online. Si vitin e kaluar dhe atë para tij, fjalëkalimi ‘123456’ kryeson listën sipas raportimit të manaxherit Keeper Security, i gjendur në 17% të rasteve nga 10 milion fjalëkalime të shqyrtuara, të […]