Teknologji

Të fundit

thumb image

Ambjenti i rrjeteve sociale për të rinjtë… jo më i sigurtë.

Pikkom

Ndër temat më të rëndësishme të ditës është përfshirja e të rinjve dhe adoleshentëve sot në rrjetet sociale. E në fakt ky trend që dikur ishte pothuajse i panjohur dhe popullor për personat me vështirësi për t’u socializuar, mori një rëndësi “kulturore” në vitin 2014. E ardhmja po shkon drejt realitetit virtual, tendenca më e […]

thumb image

Realiteti virtual i mjekësisë

Pikkom

Paisje të sofistikuara teknologjike po marrin vëmendjen nga mjekësia tradicionale. Përgjatë dekadës së fundit, smartphone-t kanë ndryshuar në mënyrë drastike aspektet e përditshmërisë sonë, duke filluar nga marrëdhëniet me bankën e deri te pazari dhe argëtimi. Hapi i radhës? Mjekësia… Me teknologji dixhitale inovative, lidhjet në cloud dhe njohuritë mbi komjuterizimin e pajisjeve, smartphone-t mjekësorë […]