Stil dhe Imazh

Të fundit

thumb image

Manikyri xhel: A e dinit lidhjen e llampave UV me kancerin e lekurës?

Pikkom

Është e qartë që të shpenzuarit të orëve të tëra nën diellin e fortë veror shkakton kancer në lëkurëm, veçanërisht nëse nuk keni marrë masa mbrojëse për veten tuaj. Ndoshta, kur jeni rrugës për në sallonin e bukurisë, nuk ju shkon mendja te kanceri i lëkurës dhe ndërkohë nxitoni për të kapur takimin e thonjve […]

thumb image

Përjetoni tendencën më të fundit: Flokë sukulentë

Pikkom

Mbledhja e bimëve sukulente është shndërruar në një aktivitet për të shtyrë kohën. Aftësia për të mbijetuar në ambjente dhe kohë të vështira, e bën të lehtë kujdesin ndaj tyre, sidomos për ata që nuk zotërojnë aftësi shumë të mira kopshtarie. Pra, mund të shijoni proçesin e rritjes së tyre pa u shqetësuar se mund […]

thumb image

12 trende të flokëve për pranverë

Pikkom

Duke filluar me të shkurtrat Pixie e duke përfunduar me shkallëzimet e gjata të viteve 60’, në vijim do të gjeni modelet e flokëve të çdo gjatësie, më të kërkuarat e këtij sezoni. 1.Pixie e gjatë Diku mes një Pixie të gjatë dhe një Bobi të shkurtër qendron gjatësia deri në mollëz. Rrumbullakosja dhe reduktimi […]

thumb image

Psikologjia pas grimit

Pikkom

Shtresat e pafundme të maskarës, konturimi dhe pudrosja e hundës, nuk ndikojnë vetëm në vetë-kënaqësinë që përjetojnë femrat në lidhje me pamjen e tyre. Kurimi i fytyrës mund të ndikojë në perceptimin që kanë të tjerët në lidhje me personalitetin e femrave. Megjithatë, gjykimi i njerëzve mbi pamjen e një femre, varet kryesisht nga gjinia […]

thumb image

Vaji i farave të shalqinit për një lëkurë fantastike

Agroweb

Vaji i farave të shalqinit është përdorur tradicionalisht në kozmetikë. Është një vaj plot vlera që përthithet nga farat e këtij fruti të jashtëzakonshëm. Metoda e huazuar nga Afrika Perëndimore ka sjellë në jetë një vaj esencial të lehtë që e ushqen lëkurën në mënyrë fantastike. Këtë vaj esencial e gjejmë në shumë produkte bukurie. […]

thumb image

Garderoba e moralshme

Pikkom

Nëse zgjedh apo jo të veshësh lëkurë, zakonisht varet nga qendrimi i gjithsecilit kundrejt ngrënies së mishit, qofshin këto vegan, vegjetarian apo mishngrënës. Problemi i dakordësisë me praktikat e industrisë së përpunimit të mishit është i ndërgjegjes. Përgjatë këtij shkrimi synojmë të japim disa fakte në lidhje me një fushë, që në mënyrë të vazhdueshme […]