Të fundit

...

Blogje

Tradicional apo dixhital? Cila është e ardhmja e librit

Si ndryshon leximi nga libri letër në atë dixhital? A ka pasoja në tru? Sot, mbi 10 vjet pas dixhitalizimit të librave, revistave apo gazetave,…

...

Shëndet

A është sheqeri varësia më e dëmshme pas duhanit?

Tridhjetë vite më parë, ishim të verbër ndaj rreziqeve të duhanit. Tani është varësia jonë ndaj sheqerit dhe ushqimit të përpunuar që do të shokojë…

...

BUZZ

11 Sëmundje që mund t’i merrni nga kafshët shtëpiake

Ekziston një farë dyshimi që duhet ta ndjeni kur adoptoni një kafshë. E dini tashmë që çdo gjë e mirë dhe e dashur shoqërohet me…

...

Blogje

Përcaktoni shkaktarin rrënjësor të çdo problemi: 5 Psetë

Pyetja “Pse?” mund të jetë teknika e preferuar e fëmijës suaj trevjeçar, që ju çmend, por mund t’ju japë një mësim të dobishëm Six Sigma.…

bilingual2

BUZZ

Njerëzit që flasin dy gjuhë e përjetojnë kohën ndryshe nga ata që flasin vetëm një

Personat të cilët flasin shumë gjuhë shpesh shihen me admirim nga ata që flasin vetëm gjuhën mëmë. Në cilën gjuhë mendojnë ata? A mund të mendojnë ndryshe në gjuhë të ndryshme? Ëndërrojnë vetëm në një gjuhë, apo në të dyja? Të gjitha këto pyetje nuk janë vetëm fantazi, pasi është provuar se njerëzit që flasin […]

poop copy

BUZZ

Ja pse duhet të bëni banjë përpara se të notoni në pishinë

Sipas një raporti të ri, shumë të rritur notojnë pasi kanë kaluar një diarre. Ja pse artikulli nuk do të jetë aspak i këndshëm. Vëzhgimi u krye nga Këshilli i Shëndetit dhe Cilësisë së Ujit dhe zbuloi: * 1 në 4 të rritur (25%) notojnë pak pasi kanë kaluar diarre. * Gjysma e të rriturve […]

Strawberry

Sponsorizuar

Agroweb

 

Frakton